Cargo support skräddarsyr emballage & en säker transport!

Proffs på specialemballage i Stockholm!

Kontakta oss

Söker du träemballage för transport av dina gods?

Behöver du skräddarsydda träemballage för transport av dina gods? Upptäck hur Cargo Support AB kan hjälpa dig. Våra skräddarsydda träemballage är speciellt utformade för att skydda dina gods under transport. Vi förstår vikten av att ha robusta och säkra förpackningar för att minimera risken för skador eller förluster. Vi packar allt från enstaka känsliga föremål så som tavlor, antika möbler och porslin till stora tunga industrimaskinsystem. Vi tillhandahåller en kombination av emballagelagring och produktlagring med snabb ompackning för export.

Vi hjälper dig att välja rätt träemballage

Vårt team av erfarna emballageexperter kan hjälpa dig att välja rätt typ av träemballage för dina specifika behov. Vi kan skapa skräddarsydda lösningar som passar perfekt för dina produkter och transportkrav. Kontakta oss idag för att få mer information om våra skräddarsydda träemballage och hur vi kan hjälpa dig att säkra och skydda dina gods under transport.

Emballage & packning - Cargo Support

Högkvalitativt trä

Våra träförpackningar tillverkas av högkvalitativt trä och anpassas efter dina specifika behov och mått. Vi har erfarenhet av att skapa emballage för olika typer av produkter, oavsett om det är tunga maskiner, känsliga elektronikprodukter eller sköra glasvaror.

Cargo - farligt gods

Skyddad transport

När du väljer våra skräddarsydda träemballage kan du vara säker på att dina gods är korrekt skyddade under hela transportprocessen. Vi har experter som har kunskap om rätt packningsmetoder och tekniker för att säkerställa att dina produkter är stabila och säkra i förpackningen.

Cargo - lagerhållning

Optimera utrymmet

Förutom att erbjuda skydd för dina gods, kan våra träemballage också hjälpa till att optimera transportutrymmet. Vi kan skapa träemballage som är skräddarsydda för att passa perfekt in i dina transportfordon, vilket kan minska risken för skador och maximera användningen av tillgängligt utrymme.

Truck och lastbil Cargo Support

Miljövänliga förpackningar

Våra träförpackningar är även miljövänliga och hållbara. Vi använder trämaterial från ansvarsfulla källor och våra förpackningar kan återanvändas eller återvinnas efter användning.

Kontakta oss

Frågor om träemballage i Stockholm?

Kontakta oss